طرح توجیهی و کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره

مطلب مورد نظری که هم اکنون مشاهد می کنید با عنوان طرح توجیهی و کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره می باشد که پس از مطالعه آن در صورت تمایل می توانید نسبت به دریافت آن اقدام نمایید.
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
طرح توجیهی و کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره

طرح-توجیهی-و-کارآفرینی-تولید-کمپوت-کنسانتره

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره در 33 صفحه قابل ویرایش ، آماده چاپ و پرینت جهت استفاده.

خلاصه ای از متن:

کمپوت

خلاصه طرح
در این طرح به بررسی تولید کمپوت کنسانتره پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

مقدمه :
کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. 
همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی هایی که مردم لهستان استفاده می نمودند، شامل کمپوت و دیگر تولیدات خانگی از این دسته می شد. البته امروزه این رقم به 30 درصد کاهش یافته است و در بیشتر موارد، به جای کمپوت از نوشیدنی چای به همراه لیمو استفاده می کنند (مردمان لهستان عادت دارند که چای را نه تنها بعد از غذا، بلکه همراه با غذا هم مصرف کنند). البته کسی نمی تواند کمپوت را در رستوران ها یا سوپر مارکت های کشور لهستان پیدا کند، چون مردم این کشور، کمپوت را نوعی نوشیدنی خانگی به حساب می آورند که باید در خانه تهیه شود. امروزه در این کشور، استفاده از کمپوت و چای به جای انواع آب میوه رایج شده است.

دلایل انتخاب طرح :
توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید کمپوت کنسانتره می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های تولیدی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
آب میوه، مایعی است که معمولاً در گیاهان یافت می شود. مثلاً آب پرتقال، عصاره میوه درخت پرتقال می باشد. آب میوه یکی از نوشیدنی های رایج مردم دنیاست.  هر آب میوه ای میزان خلوص مشخصی دارد. در برخی کشورها، آب میوه ها، 100 درصد خالص هستند. البته در بیشتر جاها آب میوه ها طبیعی نیستند.  کارخانجات تولید کننده آب میوه، از میوه ها اسانس یا عصاره تهیه می نمایند و از مخلوط نمودن این اسانس با شکر و آب، انواع آب میوه تهیه می کنند. این نوع آب میوه ها به دلیل داشتن شکر، تنها انرژی زا بوده و معمولاً خواص زیادی ندارند. اما آب میوه های تازه سرشار از انواع ویتامین ها و املاح بوده و ارزش غذایی بسیار بالایی دارند.

نتایج حاصله از اجرای طرح :
با توجه به آمار و اطلاعات بدست آمده از محل تولید کمپوت کنسانتره و همچنین بر اساس مطالعات صورت گرفته می توان به این نتیجه رسید که این طرح جزء طرح های زود بازده و پربازده است و می تواند در لیست مشاغل مورد حمایت دولت قرار گیرد و در صورت اجرا می تواند از سوددهی مورد قبولی برخوردار باشد .

فهرست مطالب پروژه کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره به صورت زیر می باشد :
    فصل اول : کلیات طرح تولید کمپوت کنسانتره
    مقدمه
    نام کامل طرح و محل اجرای آن
    مشخصات متقاضیان
    دلایل انتخاب طرح تولید کمپوت کنسانتره
    میزان مفید بودن طرح تولید کمپوت کنسانتره برای جامعه
    وضعیت و میزان اشتغالزایی
    تاریخچه و سابقه مختصر طرح
    مجوز های قانونی برای تاسیس کارخانه تولید کمپوت کنسانتره
    فصل دوم : روش انجام کار (تولید کمپوت کنسانتره)
    گزارش بازدید از کارخانه تولید کمپوت کنسانتره
    جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده
    فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها
    فهرست مواد مصرفی مورد نیاز
    مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار
    توجیه اقتصادی محصول
    روش های بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا )
    فصل سوم : امور مالی طرح کارخانه تولید کمپوت کنسانتره
    زمین محل اجرای طرح
    محوطه سازی
    ساختمان ها
    میزان سرمایه گذاری
    محاسبه هزینه ها
    هزینه های جاری طرح
    هزینه های ثابت و متغییر تولید
    محاسبه سود و زیان ویژه
    تاسیسات مورد نیاز
    وسایل نقلیه
    تاسیسات اداری
    هزینه های قبل از بهره برداری
    هزینه های ثابت طرح
    هزینه های جاری ( مواد اولیه و بسته بندی )
    حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی و غیر تولیدی
    هزینه سوخت و انرژی
    فصل چهارم : جمع بندی ، نتیجه گیری و پیشنهادات
    نتایج حاصله از اجرای طرح
    فاقد منابع

مناسب برای :
- اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
- گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
- ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
- گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
- ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
- مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی

چيزی که اين فایل را با بقیه فایل ها متمايز کرده است قابل ویرایش بودن و آماده پرينت بودن آن می باشد تا خريدار از خريد خود کاملا راضی باشد.
جهت دریافت طرح توجیهی و کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره لطفا ابتدا آن را خریداری نمایید

دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: طرح کارآفرینی کمپوت سازی طرح توجیهی تولید کمپوت کنسانتره دستگاه تولید کمپوت طرح تولید کنسانتره طرح توجیهی روش تولید انواع کمپوت طرح توجیهی کمپوت کنسانتره طرح کسب و کار کارخانه کمپوت کنسانتره کمپوت کنسانتره

مطالب مرتبط

طرح توجیهی و کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره


دانلود مطالعات و رساله معماری طراحی بیمارستان

مبانی نظری و سوابق پژوهشی تعاریف و مفاهیم بازاریابی بانکی (فصل دوم)

مطالعات و رساله معماري طراحي موزه مردم شناسی

تحقیق و پروژه حسابداری بررسی مراحل حسابداري پيمانكاري

ادبیات نظری و پیشینه تحقیقاتی خودکارآمدی (فصل 2 پایان نامه)

بررسی تاثیر آمادگی پرسنل اورژانس بیمارستانی بر نحوه عملکرد آنها

ادبیات نظری و پیشینه تحقیق برون سپاری (فصل دوم)

چارچوب نظری و پیشینه تحقیق تعاریف و مفاهیم تبلیغات و کانال توزیع (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش هزینه های کیفیت و اجزای آن (فصل 2)

دانلود طرح توجیهی تولید سیم خاردار